SAMSUNG GALAXY A90 5G DOBIO BLUETOOTH SIG CERTIFIKAT

Samsung je u pripremi da predstavi najjači model A serije; Galaxy A90. Već je nekoliko izvora potvrdilo glasine da uređaj ubrzo dolazi, jer je nedavno potvrđen kroz Wi-Fi Alliance te je trenutno prošao i Bluetooth SIG certifikaciju za Bluetooth 5.0. To ukazuje kako će se pojaviti ubrzo kada će predstaviti i novi iPhone.

S obzirom na to da se u datotekama SIG certifikatora nalaze 2 modela ( SM-A908N i SM-A908B) to znači da Samsung još uvijek planira zadržati 4G i 5G verziju dok nova mrežna tehnologija ne bude globalno pokrivena.

Specifikacije Samsung A90 pozicioniraju vrlo visoko, tj. on postaje Premium model A serije sa Snapdragon 855 procesorom i 6GB RAM-a. 5G varijanta ovog modela će doći s 48 MP + 12 MP + 5 MPxelnim kamerama, a 4G varijanta sa slabijim aranžmanom kamera; 48MP + 8MP + 5MPxela.

Medije će te pregledavati na 6.7-inčnom Infinity-U Super AMOLED ekranu s FHD+ rezolucijom. Nažalost je Samsung odlučio odustati za kraj ove godine od dizajna 100% pokrivenosti ekranom te je dodao urez za selfie kameru na Galaxy A90. Baterija od 4,400 mAh će biti dovoljna za barem 2 dana normalnog korištenja s novim Android softwareom. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a