IPAD PRO 2019 ĆE IMATI TROSTRUKU KAMERU NA POZADINI

PREDSTAVLJENA SAMSUNG GALAXY NOTE 10 SERIJA S BOLJIM S-PEN-OM, SUPERBRZIM PUNJENJEM I OSTALIM
8. kolovoza 2019.
SAMSUNG GALAXY A90 5G DOBIO BLUETOOTH SIG CERTIFIKAT
14. kolovoza 2019.

IPAD PRO 2019 ĆE IMATI TROSTRUKU KAMERU NA POZADINI

 

Upotreba kamere na iPad uređajima je uvijek bila tema za debatu; da li je stvarno praktično slikati okolinu s ogromnim tabletom ? Dok s druge strane „skeniranje” važnih dokumenata iPad kamerom, uz pregled na velikom ekranu, zbilja olakšava posao.

Apple nikada nije iPadu davao istu kvalitetu objektiva kao i iPhone-u jer bi ih to sigurno više koštalo, tj. samog korisnika, no čini se kako će iPad Pro nove generacije biti identičan po kameri s novim iPhone-om.

Sudeći po informacijama koje je dobila japanska stranica Macotakara, ovogodišnji 12,9 inčni iPad Pro će dobiti upgrade s jednog na 3 objektiva na pozadini aluminijskog kućišta. iPhone XI će također imati isti broj kamera, dok će manji 10,2 inčni iPad pro imati samo dvije kamere.

S povećanjem broja kamera na iPadu, stižu i nove mogućnosti koje će Apple ugraditi u iOS za iPad, poput već predstavljene interakcije s proširenom stvarnošću, pogotovo za inovatore, nešto što Apple stvarno želi približiti i samom korisniku kako bi sve više i više ljudi kupovalo baš njihove uređaje. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a