IPAD PRO 2019 ĆE IMATI TROSTRUKU KAMERU NA POZADINI

 

Upotreba kamere na iPad uređajima je uvijek bila tema za debatu; da li je stvarno praktično slikati okolinu s ogromnim tabletom ? Dok s druge strane „skeniranje” važnih dokumenata iPad kamerom, uz pregled na velikom ekranu, zbilja olakšava posao.

Apple nikada nije iPadu davao istu kvalitetu objektiva kao i iPhone-u jer bi ih to sigurno više koštalo, tj. samog korisnika, no čini se kako će iPad Pro nove generacije biti identičan po kameri s novim iPhone-om.

Sudeći po informacijama koje je dobila japanska stranica Macotakara, ovogodišnji 12,9 inčni iPad Pro će dobiti upgrade s jednog na 3 objektiva na pozadini aluminijskog kućišta. iPhone XI će također imati isti broj kamera, dok će manji 10,2 inčni iPad pro imati samo dvije kamere.

S povećanjem broja kamera na iPadu, stižu i nove mogućnosti koje će Apple ugraditi u iOS za iPad, poput već predstavljene interakcije s proširenom stvarnošću, pogotovo za inovatore, nešto što Apple stvarno želi približiti i samom korisniku kako bi sve više i više ljudi kupovalo baš njihove uređaje. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a