Apple Pencil podrška dolazi s iPhone modelima krajem 2019.

 

Uskoro će iPhone podržavati upotrebu Apple Pencil (olovke), informacija koja je došla od Citi Research. Nešto što bi moglo biti presudno ya povećanje prodaje iPhone uređaja ove godine.

Citi Research je nedavno napravio listu stvari koje će se pojaviti na novim iPhone-ima i među njima je „podrška za iPhone stylus (pencil)”, podrška koja je jedino bila dostupna za određene iPad modele.

U zadnjih par mjeseci je bilo mnogo glasina, uz fotke novinara koji testiraju još nepredstavljene uređaje, koje su naglašavale trostruku kameru na iPhone-u, čak je izašla i objava Ming-Chi Kuo da je u pripremi dolazak Apple Pencil za iPhone, no bez specifičnog datuma.

Trenutno Apple ima u ponudi 1. i 2. generaciju Apple Pencil, te se očekuje da će novi Apple ipak podržavati 2. generaciju olovke te možda i generacije iza.

Ako Apple ipak ovo odradi kako treba, to bi značilo i povećanje prodaje iPhone-a i dodatne opreme jer mnogi se mnogi smartphone korisnici odlučuju upravo za Galaxy Note seriju zbog multifunkcionalne upotrebe samog S-Pena.

Prodaja iPhone uređaja je ionako u padu, pa zašto ne promijeniti nešto i okrenuti stvari u pozitivnom smjeru, Apple ? F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a