Live fotke ! Samsung Galaxy Note 10+ i iPhone XR u odrazu

Nismo se nadali da ćemo iz jedne dojave doznati i detalje o drugom telefonu, no dogodilo se. Ice Universe je na Twitteru objavio sliku u kojoj se vidi budući Galaxy Note 10+ te onaj malo manje iščekivaniji iPhone XR 2019.
Sudeći po fotkama koje su isplivale, izgleda da digitalni zapisi ovog telefona ipak odgovaraju pravoj stvari, što se do sada ni jednom nije dogodilo posljednjih godina. Donji rubovi su zbilja tanki kao i oni u predjelu selfie kamere koja je na „+“ modelu ipak u solo kombinaciji, što upućuje da je definitivno korak dalje u napretku.
„Nepoznati dojavljivač je zapravo objavio fotku s dva telefona, umjesto samo s jednim, onim koji je u fokusu. Galaxy Note 10+ te iPhone XR 2019 u odrazu.“
Da se prisjetimo, Galaxy Note 10+ dolazi s 6.8 inčnim AMOLED ekranom, baterijom od  4.300 mAh, Exynos 9825 i postavom od tri kamere (12 + 16 + 12-MPxela) + ToF objektiv za 3D osjećaj u fotografiji.
U odrazu se vidi nadolazeći iPhone XR 2019 na kojemu je teško ne primijetiti dvostruku kameru s LED  bljeskalicom u četvrtastom okviru. Nećemo odmah iskakati s komentarom o dizajnu koji Apple prezentira, ali evidentno je da je barem jedan XR uočen te da će takav vjerojatno i biti predstavljen na skorašnjem Apple eventu. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a