SAMSUNG Galaxy Note 10+ dospio u nečije ruke, vrlo impresivan na prvi pogled

Nemamo obraza zamjeriti osobi koja je objavila fotke novog Galaxy Note, jer smo i mi sretni kada saznamo pokoju sočnu vijest o najnovijem Premium telefonu nekoliko mjeseci prije službene najave. Već smo znali da će Galaxy Note imati rupu u sredini ekrana namijenjenu za selfie kameru, upravo poput S10 i S10+ modela. Bilo je do sada poznato da će najveći Galaxy Note model imati 4 kamere na pozadini te da će S-Pen biti itekako poboljšan naspram S-Pena koji je dolazio s Note 9 modelima.

Jedino se promijenilo brendiranje samih modela; dakle Samsung ostaje pri „Plus“ nazivima i za Note seriju, tako da će se „Pro“ model ipak zvati “Galaxy Note 10+“.
Slike Note 10-ke je objavio TechTalkTV , gdje je kvaliteta objavljenih slika očajna, no iz prethodnih curenja smo mogli razaznati o čemu je riječ. Čak je i selfie kamera na Note 10+ manja nego na S10+, što bi značilo da je Samsung ugradio novu kameru, te je na Note seriju tvornički zalijepljena folija kao zaštita ekrana.
Eto, prve slike nisu 100% tvrdnja da je ovo baš prvi originalni model koji je izašao s proizvodne trake, ali sumnjamo da će sljedeće vijesti nekako opovrgnuti trenutno predstavljeni dizajn novog Galaxy Note 10. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a