Dolazi i druga generacija Samsung Galaxy Fold-a, u pripremi s ogromnim ekranom i S-Pen-om

Početak godine je itekako bio obilježen sklopivim telefonima, nekoliko ih je trebalo stići u ruke javnosti, no usprkos velikoj želji, kvaliteta izrade je to onemogućila. Huawei Mate x i Samsung Galaxy Fold su bili odgođeni za prodaju do daljnjega, no Samsung je krenuo dalje i sprema nastavak Fold modela.
Nekako ne ispada kao vrlo briljantan potez prebacivati svu energiju proizvodnje na nasljednika telefona koji nije ni obranio svoje ime kod korisnika, no smartphone industrija neće čekati, a toga je Samsung itekako svjestan.

Novi, ogroman ekran te vrlo dobrodošla promjena. Samsung namjerava implementirati S-Pen uz Galaxy Fold 2, što će ga učiniti sklopivom verzijom Galaxy Note serije. Imalo je više smisla odmah staviti S-Pen uz sklopivi smartphone, no bolje ikad nego nikad.
Da li postoji mogućnost da Samsung kompletno odustane od prvog Galaxy Fold modela ?
Glasine kruže kako nam Galaxy Fold 2 dolazi već krajem godine, točnije u 12. mjesecu ili najkasnije početkom 2020. To bi značilo kako bi Samsung imao kratko vrijeme za prodaju prvotnog Fold modela prije nego drugi nasljednik dođe na red.
S obzirom na svu negativnu i lošu reklamu koja je snašla Galaxy Fold, možda bi najbolje bilo da ga Samsung jednostavno stavi ispod otirača i zaboravi te povrati popularnost predstavljajući bolju verziju „prvog mačića“. Ali teško će biti zaboraviti na ego, kada Huawei stalno napada, što znači da će nekolicina Galaxy Fold (1) ipak biti dostupna javnosti. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a