iPhone 11 serija dolazi s okruglom Mute tipkom i standardnim Lightning utorom – još ništa od USB-C 

U sljedeća tri mjeseca se intenzivno vodi proizvodnja  iPhone-a do finalne Apple-ove jesenske konferencije. Proizvođač dodatne opreme Olixar je na svojoj stranici objavio prednarudžbu 3 zaštitne maskice za novi iPhone 11 Max. 
Uz potvrdu da iPhone dolazi s četvrtastim postavom glavnih kamera, dobivamo još jednu novu informaciju o redizajnu Mute tipke, prigrljujući okruglu tipku naspram pravokutne, koja se očito nakon toliko godina pokazala kao loš i kvarljiv mehanizam (sva sreća, pa Apple greške ispravlja “na vrijeme“). Zadržavanje Lightning utora znači da korisnici starih iPhone-a neće imati potrebu mijenjati opremu još godinu dana.
 Posljednja vijest o povećanju kapaciteta baterije na 3659 mAh ulijeva nadu jer je dosadašnji kapacitet od 3491 mAh nekim korisnicima još uvijek premali za dnevno korištenje.
Cijene zaštitnih maskica tvrtke Olixar se kreću od 6,36$ do 12,72$.
Biti će zanimljivo vidjeti reakcije novih i starih korisnika iPhone-a na nove dimenzije telefona koje se mijenjaju za X modele (sivo ofarbani telefoni su prošlogodišnji modeli); iPhone XI se smanjuje na 5.4-inča, a XI Max se povećava na 6.7-inča. Sva tri telefona dolaze s procesorom Apple-ove proizvodnje: TSMC 7nm A13. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a