Upravo je procurila jedna od najvećih promjena kod Samsung Galaxy Note 10 smartphone-a

Nedavno su krenule glasine da bi korisnici trebali očekivati drugačiji dizajn kod Samsung Galaxy Note 10, što znači da se ne očekuje isti dizajn kao za Galaxy S10+, ali će ta dva modela koristiti sličnu tehnologiju.
Galaxy Note 10 će imati Infinity-O ekran, što znači da će postojati rupa za selfie kameru u ekranu, no pozicija prednjih i zadnjih kamera će se promijeniti u usporedbi sa S modelima.
Zadnje vijesti koje su procurile od u javnost od strane Ice Universa govore o promjeni pozicije zadnje kamere na zadnjici uređaja. Ice navodi kako će se zadnja kamera nalaziti u lijevom gornjem kutu te će biti postavljena u vertikalnoj orijentaciji, kao totalna suprotnost naspram Galaxy S10 i Note 9.
S obzirom na to da neće ostati puno mjesta da se selfie kamera postavi na desnom prednjem kutu zbog slim dizajna telefona, ona će biti premještena na sredinu prednjeg panela.
Senzor otiska prsta će se nalaziti ispod ekrana kao što je to slučaj na Galaxy S10 modelima. Točan broj glavnih kamera nije poznat, no Premium Galaxy Note 10 mora biti predstavljen u 8. mjesecu s minimalno 3 kamere. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a