VIVO NEX 2 će koristiti odvojivu kameru. Da opet novi trend !

S najavom Vivo Apex-a, potpuno nove generacije smartphone-a, tvrtka VIVO je još jednom postavila nove standarde koje će neki smartphone proizvođači početi pratiti tek početkom sljedeće godine 2020. godine
Koncept Apex telefona je pridonio realizaciji skočne kamere iz gornjeg dijela uređaja, koju su kasnije mnogi proizvođači prihvatili kao standard kada su htjeli prednji panel s istinskim neprekidnim ekranom bez ureza za kameru.

Tvrtka VIVO je nedugo nakon predstavljanja Premium NEX telefona, predstavila još jedan; VIVO NEX Dual-Screen. Kako i samo ime naglašava, uređaj ima 2 ekrana, od kojih je onaj na zadnjici služio kako bi iskoristili puni kapacitet višemilijunskog objektiva.
Krajem 6. mjeseca je na redu Vivo NEX 2 koji će po svemu sudeći, na zadnjici imati odvojivu kameru, koja će još više pomoći proizvođaču da smanji rubove ekrana i time još jednom postane konkurentan na tržištu smartphone-a s još jednim novitetom.
Kako je prikazano na slikama koje su nedavno procurile, kameru s 4 objektiva će korisnik moći odvojiti i „zalijepiti“ na predviđeni dio na kućištu, te na bilo koji ostali dio mobitela, ukoliko slika selfie fotke.
Trenutno ne možemo potvrditi ostale detalje, poput jačine Snapdragonovog procesora te koje će se Sony kamere koristiti za objektive, no vrijeme će pokazati svoje. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a