Otkriveno kodno ime za SAMSUNG  S11; smartphone sa savršenim dizajnom

Huawei, Vivo, Oppo i ostali kineski proizvođači polako stišću velikog tvorca smartphone-a te Samsung mora sljedeće godine izaći s inovacijama koje toliko dugo najavljuje za Samsung Galaxy S11, kako bi zadržao svoje mjesto na tronu smartphone svijeta.
Samsung je već uvidio da nema vremena za odmor te su pripreme za nadolazeći Galaxy S11 već u tijeku jer je već nekoliko informacija „pobjeglo“ iz tvornice. Novom Galaxy S11 je dano kodno ime „Picasso“, po svjetski poznatom španjolskom slikaru, skulpturistu i pjesniku koji je za vrijeme svog života stvorio preko 20.000 umjetnina u 20. stoljeću. 
Zašto je Samsung Galaxy S11 kodno nazvan „Picasso“ ? Najvjerojatnije zbog revolucionarnih ideja i stvaranja. što bi značilo da novi Samsung dolazi s radikalnim, revolucionarnim i novim dizajnom. Početak promjene dizajna će krenuti ove godine s Galaxy Note 10 modelom koji također ima zanimljivo kodno ime; „Da Vinci“, po poznatom talijanskom slikaru, arhitektu, inventoru, znanstveniku i umjetniku koji je imao najviše utjecaja na današnji dizajn 21. stoljeća
Sumirano, Samsung Galaxy S11 će biti prvi Samsungov uređaj koji neće imati nikakav urez ili rupu za kameru u ekranu, dakle omjer  kućište-ekran će biti 100% s obzirom na to da će Samsung napokon predstaviti tehnologiju gdje se selfie kamera nalazi ispod ekrana F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a