SAMSUNG GALAXY NOTE10 će debitirati s kamerom postavljenoj u vertikalnoj orijentaciji

XIAOMI Mi MIX 4 procurio u javnost sa specifikacijama koje se čak smatraju kao preuveličavanje ?
21. svibnja 2019.
  Otkriveno kodno ime za SAMSUNG  S11; smartphone sa savršenim dizajnom
22. svibnja 2019.

SAMSUNG GALAXY NOTE10 će debitirati s kamerom postavljenoj u vertikalnoj orijentaciji

Malo je potrajalo dok smo dobili neku pouzdaniju informaciju u vezi novog Samsung Galaxy Note 10, no i bilo je vrijeme da nešto novo izađe u javnost. “Da Vinci“, kako ga kodno nazivaju zbog medija, će imati novi postav objektiva na zadnjici uređaja u odnosu na prošlogodišnji Galaxy Note 9.
 
Samsung namjerava selfie kameru prebaciti unutar dijela ekrana, sto će značiti da će sljedeći Note 10 dijeliti tehnologiju i karakteristike s Galaxy S10 serijom.
Nedavna glasina je upućivala da bi Samsung Galaxy Note 10 trebao dobiti 64-MPxelni objektiv unutar četverostruke kamere, no to Samsung ipak čuva za nadolazeći Galaxy S11 iliti „Picassa“. 64-MPxelni objektiv koristi Quad Bayer metodu kako bi stvorio nekoliko fotografija od 16-MPxela i spojio ih u jednu s puno detalja.
 
Do prije nekoliko godina je Note serija bila smatrana kao pretjerano tjunirana verzija Premium telefona, no Samsung je ove godine približio Galaxy S seriju vrlo visoko Premium kvaliteti koju je inače naglašavao samo Galaxy Note smartphone. Naravno da ćemo vidjeti i poboljšanu S-Pen olovku te Note Pro verziju koja će biti još stepenicu više od Galaxy S10 5G varijante. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a