OnePlus 7 Pro izdržao test od 30 minuta pod vodom

Nekidan je predstavljen OnePlus 7 Pro gdje su glasnogovornici na eventu hvalili njegove specifikacije, no nitko nije naglasio koliko dugo telefon može izdržati najlošije vremenske uvjete ili ukratko; uranjanje u vodu. Prije samog eventa je čak i oglašeno da će telefon biti napravljen da izdrži utjecaj vode, no bez ikakvih detalja.
Kako su već neki korisnici nakon samog predstavljanja imali priliku dobiti u ruke testne modele već ih se nekoliko našlo u raznim testovima. Jedan od njih je bio i test uranjanja u vodu. Matthew Moniz je testirao svoj poklonjeni uređaj OnePlus 7 Pro čak i više od 30 minuta. S obzirom na napore koje tvrtka OnePlus ulaze kako bi se probila na svjetsko tržište Premium smartphone-a ne čudi da su telefoni preživjeli test pod vodom BEZ ikakvih oštećenja u hardware-u. Niti su kamere dobile zamagljenje niti ekran. Zvučnik je bio malo pun vode, no i to se nakon nekog vremena osušilo.
Nikako ne preporučujemo da uzmete svoj novi OnePlus 7 Pro i otiđete s njime plivati, no želimo vam reći da ukoliko vam navedeni telefon padne u vodu, da neće postati uteg za papir preko noći.

Komentiraj slobodno!

komentar/a