OnePlus 7 Pro potvrđen s ekranom od 6,67 inča, naravno bez ureza

Sutra, 14.05., će OnePlus na svom eventu predstaviti čak 2 uređaja;  OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro, ugledajući se na smartphone konkurente poput Samsunga, Huawei-a i ostalih. S obzirom na količinu informacija koje su curile vezano uz ovaj uređaj, puno detalja se ostvarilo kao činjenica da telefon dolazi s Quad HD+ Super AMOLED ekranom s brzinom osvježenja slike do 90Hz. 
Direktor tvrtke OnePlus je čak podijelio da ekran od 6,67 inča neće biti opstruiran od strane ureza za selfie kameru, nego ce prekrivati gotovo 100% prednjeg panela. Hardware će biti poboljšan s UFS 3.0 unutarnjom memorijom koja će korisniku pružiti uglađen i nesmetan rad software-a kao i brže instaliranje i procesuiranje igrica uz Qualcomm-ov Snapdragon 855 procesor i bateriju od 4000 mAh. Pro model će na pozadini nositi 3 objektiva; 48-MPxelni glavni + 8-MPxelni telephoto + 16-MPxelni širokokutni. 
OnePlus 7 Pro će imati ugrađeno 12 GB RAM-a te 256 GB memorije (UFS 3.0). Prednja selfie kamera će iskakati iz lijeve gornje strane uređaja kao još jedan pokazatelj da je trend skočne kamere zahvatio mnoge. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a