Apple Watch Series 4 osvojio nagradu za „Najbolji ekran godine“

Danas je Apple Watch 4 proglašen kao uređaj s jednim od najboljih ekrana u industriji od strane The Society for Information Display (SID).
Na eventu gdje se dodjeljuju nagrade za najbolji ekran se biraju proizvodi s ekranom, s najnaprednijom tehnologijom ili naprednom funkcionalnošću za svoje doba. Apple Watch Series 4 je bio ovako opisan: “Sat tvrtke Apple je dobio ovu nagradu jer njegov OLED ekran prekriva 30% više prednjeg dijela uređaja nego njegovi prethodnici što nije naudilo veličini samog uređaja.
Sat koristi ekran s LTPO tehnologijom uz mogućnost osjeta jačine pritiska koji se primjenjuje na ekran, kako bi uštedio električnu energiju i pružio korisniku čak jedan cijeli dan korištenja. Iako se dizajn sata nije mijenjao – (što i nije neki plus) – četvrta generacija sata je poboljšana novim hardwareom i softwareom u jednu vrhunsku cjelinu.“
Drugi proizvodi koji su osvojili prestižnu nagradu za najbolji ekran su TV uređaji Samsung zidni modularni microLED 8K i Sony-ev Crystal LED ekran te laptop Lenovo Yoga Book C930 s dvostrukim ekranom. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a