Huawei P Smart Z dostupan u Italiji s „Ultra FullView“ ekranom i skočnom kamerom

Huawei brzo napreduje sa svojom sestrinskom tvrtkom Honor te prati mnoge današnje trendove uključujući ekrane s minijaturnim urezom te sklopivi dizajn. To se tako odvija iz razloga što Huawei troši više novca od Microsofta i Apple-a zajedno na istraživanje i razvoj svojih proizvoda. Huawei tako prati korak s konkurentima poput tvrtki Vivo i OPPO te eksperimentira s velikim ekranom bez ureza te skočnom selfie kamerom na vrhu.
Tu upada novi smartphone zvan “Huawei P Smart Z” koji kao selfie skočnu kameru koristi 16-MPxelni objektiv čime do izražaja dolazi veliki 6,59 inčni „Ultra FullView“ ekran (391 piksela po inču) rezolucije 2340 x 1080 i omjera 19.5:9. Zadnjica uređaja malo naliči Google Pixel modelu zbog dizajna i teksture koji su primijenjeni. S obzirom na to da se skener otiska prsta nalazi na sredini zadnjice uređaja, ovdje nije utrošen višak novaca kako bi ga implementirali u ekran.
Specifikacije su malo mršave, no očito je Huawei napravio svoju matematiku: HiSilicon Kirin 710 procesor, dvostruka glavna kamera sa 16-MP i 12-MP-xelnim objektivima, 4GB RAM-a, 64 GB unutarnje memorije proširive SD karticom do 512 GB te baterija od 4000 mAh. Sukladno specifikacijama, cijena ovog uređaja će biti oko 210 €. FR.

Komentiraj slobodno!

komentar/a