Procurilo još nekoliko informacija o preklopnoj Motorola RAZR (2019) 

 Eksplodirao prvi Samsung Galaxy S10 5G, nitko nije ozlijeđen
2. svibnja 2019.
Pojavile se specifikacije Premium Xiaomi telefona online – budući XIAOMI MI MIX 4?
9. svibnja 2019.

 Procurilo još nekoliko informacija o preklopnoj Motorola RAZR (2019) 

Iako su najpoznatiji sklopivi telefoni proizvedeni trenutno od strane Samsunga i Huawei-a, kako vrijeme odmiče, tako dolaze i nove nade, poput legendarne Motorole.
Jedan od preklopnih smartphone-a koji željno očekujemo je sklopiva Motorola Razr (2019), koja nosi naziv po najprodavanijem telefonu te tvrtke u povijesti.
S obzirom na to da je preklopni mobitel u planu i razvoju, procurile su fotke koje upućuju kako bi smartphone izgledao u konačnici, sa svim dodatcima i kutijom.
 
Za razliku od Samsunga i Huawei-a, Motorola se nije koncentrirala na razvoj i implementaciju još jednog ekrana, nego samo na jedan veliki ekran koji se preklapa kako bi uštedio prostor u hlačama.
Ekran se na Motoroli preklapa prema unutra što znači da će se ekran zaštititi te će se izbjeći ogrebotine na tankom plastičnom ekranu. S obzirom na to da trenutno ne postoji detaljno jasna slika kako uređaj izgleda preklopljeno, nego samo digitalna pretpostavka, ne možemo sa sigurnosnu reci hoće li mobitel imati isti problem s razmakom između dva preklopljena ekrana. Predviđa se da će mobitel koštati oko 1500$ što je daleko prihvatljivije za ovakvu tehnologiju, naspram Galaxy Folda i Mate X-a. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a