Eksplodirao prvi Samsung Galaxy S10 5G, nitko nije ozlijeđen

 Eksplodirao prvi Samsung Galaxy S10 5G, nitko nije ozlijeđen
Prisjećati ćemo se 30.04.2019. kao dan kada je opet eksplodirao jedan Samsung proizvod, ali ovaj put je 5G verzija modela. Vlasnik telefona je kontaktirao medije i izjavio da je riječ o Samsung Galaxy S10 5G. Na sreću njegovu, nije se ozlijedio.
Korisnik ga je koristio točno 6 dana do trenutka kada je došlo do samozapaljenja smartphone-a. Nakon incidenta se korisnik uputio u ovlašteni servis. Odbili su mu popravak, te bilo kakvu zamjenu ili povrat novca uz tvrdnju da je požar izazvan eksternim udarcem. Korisnik im je objasnio kako nije imao namjeru držati mobitel u ruci dok je gorio te ga je jednostavno iz straha ispustio iz ruke, što je naravno uzrokovalo vanjsko oštećenje. Kako nije ostvarivao napredak, odlučio je to podijeliti s cijelim svijetom da to vide i ostali korisnici.
   
Samsung Electronics je čak izdao i službeno objašnjenje: „Zaprimili smo uređaj i završili s vanjskom inspekcijom i rengenom uređaja, ali je vanjsko oštećenje previse očito. Defekt u uređaju nije bio pronađen. Moguće je da je došlo do udarca koji izazvao sami požar.“
Ne možemo upirati prste bez više detalja ili informacija, ali očito se Samsung dobrano posavjetovao s odvjetnicima nakon prošlog incidenta s eksplodirajućim baterijama Galaxy Note 7. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a