iPhone XI 2019 – još malo sočnih curenja u javnost

U zadnjih par godina tvrtka Apple se trudila da se istakne u odnosu na konkurenciju, ali jedini napredak je bio vidljiv s elegantnim materijalima koju su upotrebljeni za izradu te True Depth kamera. Ove godine će se Apple ugledati na Huawei-ev princip te će novi iPhone XI biti predstavljen s 3 objektiva na zadnjici. Trenutno smo dobili nekoliko sočnih informacija od Steve Hemmerstoffera, koje budućim korisnicima prikazuju kako će izgledati njihov budući iPhone.
iPhone XS-ov nasljednik će imati ekran od 5,8 inča, s dimenzijama 143.9 x 71.4 x 7.8mm. Postav od nova tri objektiva će dodati 1.2 mm ukupnoj debljini uređaja. Kompletna zadnjica će biti izrađena od stakla, gdje će isto staklo prekrivati i objektive kamere. U slučaju štete, tj. pucanja stakla na zadnjem dijelu uređaja, imati će te problema s fotografiranjem ukoliko se pukotina proširi do leća kamere.
Urez za kameru će se ipak nešto smanjiti, te će rubovi okolo ekrana postati uži, no ne možemo potvrditi za koliko, uz 100% sigurnosti. Što se tiče tipki na rubovima, Apple-u se toliko svidio dizajn na novom iPadu, da će ga primijeniti i na novom iPhone-u XI. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a