Početna cijena najskuplje varijante OnePlus 7 Pro će kostati 749 €

Tvrtka OnePlus je prije 6 godina predstavljena tržištu smartphone-a sa sloganom „Never Settle“. U to vrijeme je OnePlus mobitel bio jedini koji je bio naveden kao „ubojicom“ Premium smartphone-a. Tvrtka OnePlus se također želi osigurati da 2019. ne bude nimalo drugačija kada predstave OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro.
Kako se bliži 14.05., datum predstavljanja smartphone-a, procurili su detalji koliko će koštati OnePlus 7 Pro, te će time postati najskuplji uređaj koji je tvrtka OnePlus do sada proizvela.
OnePlus 7 Pro sa 8GB RAM-a i 256 GB memorije će koštati između 749 i 759 €. Verzija koja će imati najbolje performanse; sa 12GB RAM-a i 256 GB memorije će koštati oko 829 €. Time OnePlus ulazi na Premium tržište smartphone-a. OnePlus 7 modeli će biti dostupni u Black, Mirror Grey, Almond i Nebula Blue bojama.
OnePlus 7 Pro će zasigurno biti vrlo interesantan telefon vrhunskih performansi sa zaobljenim 90HZ Quad-HD+ OLED ekranom te trostrukom kamerom koja će sadržavati 48 + 8 + 16-MPxelne objektive. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a