OnePlus 7 Pro u najavi sa zaobljenim ekranom 2K kvalitete i skočnom kamerom

OnePlus smartphone-i su već neko vrijeme u samom vrhu smartphone tržišta te je bilo za očekivati da nam se približava dan kada ćemo vidjeti novi smartphone koji će nastaviti i tu sagu. OnePlus 7 će biti predstavljen 14.05. na službenom eventu što je već malo dug period ako ga usporedimo s konkurentima, no Liu Zuohu, direktor OnePlus tvrtke je izjavio kako se oni nikuda ne žure, nešto u stilu Apple-a. To će značiti kako će OnePlus 7 biti opremljen mnogobrojnim značajkama koje će nadomjestiti ovo svo čekanje.
OnePlus tvrtka sprema OnePlus 7 predstaviti u dvije do tri varijante; OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro (možda i 5G verzija). Bazni model će imati 6,4 inčni ekran s urezom za selfie kameru te 48-MPxelnu dvostruku kameru na pozadini dok će Pro verzija imati zaobljeni 6,4 inčni ekran sa skočnom kamerom te 3 kamere na zadnjici (48-MPxelni glavni, sekundarni telefoto i ultra široki objektiv).
Još jedna naznaka Premium modela je ekran s 2K kvalitetom slike (90Hz), USB 3.1, stereo zvučnici te baterija od 4000 mAh s 30 Wattnim WARP brzim punjenjem. Do službene najave, donosimo vam par fotki tijekom testiranja. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a