Mi MIX 4 bi mogao biti Xiaomi-ev sklopivi telefon s kamerom od 60-MPxela

Tvrtka Xiaomi se pobrinula da se njihov koncept smartphone pojavi čak 2x u javnosti kako bi obilježili i njihov početak na području sklopivih smartphone-a, no još nisu najavili službeni datum kada bi takav telefon mogao ugledati svjetlost dana. No glasine koje kruže posljednje vrijeme kažu da bi Mi MIX 4 mogao biti Xiaomi-ev novi sklopivi telefon. Četiri telefona su se pojavila na online stranici preko koje možete rentati smartphone u Kini, a to su OPPO Reno, Huawei P30, Mate X i MIX 4. Xiaomi je već jednom u ožujku najavio MIX 4 malom fotografijom, tako da smo sigurni da je na putu.
Do sada nismo uspjeli dobiti nekakvu potvrdu da će MIX 4 ekran biti sklopiv, no sudeći po fotki s Alipay stranice, vidljiv je upravo veći, sklopivi ekran te 60-MPxelna kamera. Mobitel bi trebao stići na police krajem 2019. godine s cijenom upola manjom od Samsung Galaxy Folda.
MIX serija je uvijek bila oličenje onoga što Xiaomi stvarno žarko želi napraviti sa svojom silnom tehnologijom te je logično očekivati da će MIX serija imati nekoliko nasljednika, po našem mišljenju barem dva.

Komentiraj slobodno!

komentar/a