Galaxy A90 će biti zvijezda sutrašnjeg Samsungovog eventa

 Kako će se obostrano🔃 bežično punjenje🔌 reflektirati na iPhone 📱modele za 2019. godinu ?😕
8. travnja 2019.
 Apple-ov novi model iPhone XI slijedi trend i dobiva super širokokutni i ToF objektive
10. travnja 2019.

Galaxy A90 će biti zvijezda sutrašnjeg Samsungovog eventa

Samsung je početkom travnja poslao pozivnice za predstavljanje novog telefona na Samsung eventu koji će se održati 10.04. Samsung u pozivnici nije nigdje naveo što će točno biti prezentirano na tom eventu, ali s obzirom na donedavno pristigle glasine, to će biti još jedan Galaxy event. Event bi se trebao odvijati u 3 grada istovremeno; Bangkoku, Milanu i Sao Paulo-u.
Smartphone-i koji će biti predstavljeni na tim eventima su Galaxy A70, Galaxy A40 te skromni Premium modeli Galaxy A90/A80 koji Samsung približavaju tržištu ekrana bez ureza. S obzirom na to da je Samsung do sada predstavio više modela sa Infinity V i U ekranima, te sklopivi Fold, Galaxy A90 je trenutni koji bi trebao biti predstavljen s novim ekranom bez ureza, koji je Samsung najavio kao stepenicu više u razvoju svojih panela za smartphone-e.
Galaxy A90 će imati jedinstven dizajn pomične zadnjice na kojoj će se nalaziti kamera, no dizajn neće nalikovati na ništa što ste do sada vidjeli. Na kliznom dijelu telefona će se nalaziti rotirajuća trostruka kamera od 48-MPxela s 8-MPxelnim širokokutnim te ToF objektivom koji će biti korišteni kao glavna i selfie kamera. Nakon eventa ćemo znati malo više o specifikacijama i cijeni. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a