Kako će se obostrano? bežično punjenje? reflektirati na iPhone ?modele za 2019. godinu ??

 Kako će se obostrano? bežično punjenje? reflektirati na iPhone ?modele za 2019. godinu ??

Apple analitičar Ming-Chi Kuo donosi svježu injekciju pouzdanih informacija o nadolazećim iPhone uređajima te tvrdi kako će sva tri iPhone-a imati ugrađeno obostrano  bežično punjenje. Kako bi novi iPhone-i pružili tu mogućnost, baterije? će morati biti većeg kapaciteta. 

Kuo kaže kako će 5,8 inčni, 6,1 inčni i 6,5 inčni iPhone-i ove godine prigrliti mogućnost koju nude već mnogi smartphone proizvođači, a to je obostrano bežično punjenje, što znači da će Apple dobavljači baterija Compeq, Unimicron i TTM imati pune ruke posla. Baterija na 5,8 inčnom iPhone XS će se kapacitetom povećati za 25% (2658 mAh —> 3322 mAh), na 6,5 inčnom iPhone XS Max za 15% (3175 mAh —> 3651 mAh), a na 6,1 inčnom iPhone XR će se baterija povećati za mizernih 5% (2942 mAh —> 3089 mAh). 

Obostrano bežično punjenje znači da će korisnici na zadnjici iPhone-a moći puniti bilo koji drugi uređaj sa slabom baterijom. Poput AirPodsa ili drugog iPhone-a. Povećavanjem kapaciteta baterija,  korištenje obostranog bežičnog punjenja neće naškoditi trajanju baterije tijekom dnevnog korištenja. F.R.
 

Komentiraj slobodno!

komentar/a