Kako će se obostrano? bežično punjenje? reflektirati na iPhone ?modele za 2019. godinu ??

Apple analitičar Ming-Chi Kuo donosi svježu injekciju pouzdanih informacija o nadolazećim iPhone uređajima te tvrdi kako će sva tri iPhone-a imati ugrađeno obostrano  bežično punjenje. Kako bi novi iPhone-i pružili tu mogućnost, baterije? će morati biti većeg kapaciteta. 

Kuo kaže kako će 5,8 inčni, 6,1 inčni i 6,5 inčni iPhone-i ove godine prigrliti mogućnost koju nude već mnogi smartphone proizvođači, a to je obostrano bežično punjenje, što znači da će Apple dobavljači baterija Compeq, Unimicron i TTM imati pune ruke posla. Baterija na 5,8 inčnom iPhone XS će se kapacitetom povećati za 25% (2658 mAh —> 3322 mAh), na 6,5 inčnom iPhone XS Max za 15% (3175 mAh —> 3651 mAh), a na 6,1 inčnom iPhone XR će se baterija povećati za mizernih 5% (2942 mAh —> 3089 mAh). 

Obostrano bežično punjenje znači da će korisnici na zadnjici iPhone-a moći puniti bilo koji drugi uređaj sa slabom baterijom. Poput AirPodsa ili drugog iPhone-a. Povećavanjem kapaciteta baterija,  korištenje obostranog bežičnog punjenja neće naškoditi trajanju baterije tijekom dnevnog korištenja. F.R.
 

Komentiraj slobodno!

komentar/a