Koliko ćemo morati čekati da Apple predstavi veće OLED iPhone-e ?

Vivo Apex 2019 – Telefon koji će promijeniti interakciju s budućim smartphoneima
2. travnja 2019.
Analitičari kažu da Apple neće biti sposoban izbaciti 5G iPhone ni 2020. godine
5. travnja 2019.

 Koliko ćemo morati čekati da Apple predstavi veće OLED iPhone-e ?

Slijedeći vijesti od samog dobavljačkog lanca tvrtke Apple, Apple je već počeo s pripremama za veće telefone s OLED ekranima koji će potpuno zamijeniti dimenzije trenutno ponuđenih iPhone-a. Apple trenutno nudi 2 modela s OLED ekranima; iPhone XS od 5,8 inča i iPhone XS Max od 6,46 inča, dok jeftinija verzija iPhone XR od 6,1 inča koristi LCD slabije rezolucije, kako bi Apple uštedio nešto novaca (ili vi prilikom kupovine).

Apple namjerava ponoviti isti uzorak krajem 2019. godine tako da će ekrani ostati isti, kao i tehnologija, koja bi mogla napredovati, ali ne dramatično. Možete očekivati 3 kamere na pozadini dva Premium modela i 2 kamere na jeftinijem modelu. Biti će dodano bežično punjenje drugih uređaja poput AirPodsa kada ih prislonite na zadnjicu uređaja. Sljedeće godine; 2020., iPhone-i postaju moderniji i veći; iPhone XS raste na 6,06 inča i iPhone XS Max na 6,67 inča koji će biti najveći iPhone ikad proizveden. iPhone XR se nažalost smanjuje na 5,42 inča.
Svi modeli će dobiti OLED ekrane, jedino je pitanje kako će Apple riješiti sužavanje rubnih linija ekrana kako bi dobio osjećaj beskonačne slike. Apple opet namjerava za izradu iPhone ekrana koristiti tehnologiju tvrtki LG i Samsung kako bi smanjio troškove proizvodnje što ne znaci da će se time olakšati i vaš džep. Ne, to Apple-u ne pada na pamet. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a