Vivo Apex 2019 – Telefon koji će promijeniti interakciju s budućim smartphoneima

Kao moguća zamjena za Nex model, VIVO sprema revolucionarni model koji je vjerojatno prvi kojeg ćemo vidjeti u prodaji prije nego što nešto slično izbace Samsung, Huawei i Apple.
Vivo Apex će poput ostalih Vivo Premium modela imati ogroman ekran bez ureza što prednju selfie kameru zasigurno pozicionira na skočni pomični dio, nešto već viđeno kod prethodnih Vivo X i V telefona. Ono što ovaj telefon razlikuje od svakidašnjih smartphone-a je ukidanje pomičnih dijelova poput fizičkih tipki za glasnoću i paljenje uređaja, što će poboljšati vodootpornost, te zamjena USB-C utora za punjenje s magnetnim pinovima na pozadini.
Vivo Apex će imati ugrađen prvoklasni Snapdragon 855, sa 12GB RAM-a, 5G modem i memoriju od 512 GB, koja neće biti nadogradiva, ako su glasine točne. Boje u kojima će telefon biti dostupan su mica white, titanium silver i lime. Cijena će mu biti oko 570€.
Službeno predstavljanje će nevjerojatnije biti u lipnju, ako ćemo se držati vremenskog perioda prošlogodišnjeg eventa. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a