Oppo Reno Pro, inovativan dizajn selfie kamere te ogroman ekran bez ureza – dostupan za prednarudžbe

-35 posto popusta na iPhone 6 baterije
Popust na zamjenu iPhone 6 baterije
1. travnja 2019.
Vivo Apex 2019 – Telefon koji će promijeniti interakciju s budućim smartphoneima
2. travnja 2019.

 Oppo Reno Pro, inovativan dizajn selfie kamere te ogroman ekran bez ureza – dostupan za prednarudžbe

Tvrtka Oppo će službeno predstaviti novu seriju telefona zvanu Reno na svom eventu 10.04. No do tog datuma, imate čak opciju rezervirati svoj primjerak kao prednarudžbu ( https://www.opposhop.cn/
). Oppo čak nudi jednogodišnje jamstvo na kompletnu zamjenu puknutog ekrana, ukoliko tako nešto iskusite. Biti će dostupan u 3 boje (fog sea green, black night mist, pink mist i nebula purple ) te prvi primjerci stižu 19.04 u prodaju u Kini.
Najzanimljiviji detalji Oppo Reno Pro telefona će biti nekonvencionalan dizajn selfie kamere te 10x hibridni zoom koji će biti postignut putem teleskopske leće nalik na onu s Huawei P30 Pro modela. Postoji mogućnost da Oppo prihvati trend koji većina smartphone proizvođača danas koristi a to je Lite verzija Premium modela što znači da će se u jeftinijoj varijanti nalaziti Snapdragon 710 procesor, a na pozadini duple kamere. Premium Oppo Reno Pro dobiva Snapdragon 855, 3 objektiva na pozadini, od kojih je jedan teleskopski za hibridni 10x zoom i brzo punjivu bateriju od 4065 mAh koja se u roku od 35 minuta napuni na 100% putem OPPO SuperVOOC Flash punjenja od 50 Watta. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a