Najvažnije vijesti s Apple eventa u ožujku

Apple je na svom Apple Park eventu najavio nekoliko noviteta koji će uskoro postati dostupni diljem svijeta.
Apple TV+
Apple je predstavio potpuno novi streaming servis koji uključuje filmove i serije njihove produkcije u suradnji sa Steven Spielbergom, J.J. Abramsom, Jason Mamoam i ostalima. Apple TV+ će te moći pratiti na TV app-u na svom iPhoneu, iPadu, Apple TV-u, Macu, Smart TV-u i Amazon Fire TV-u. Dostupnost nakon izlaska novog iPhone-a.
Apple News+
Apple proširuje svoju ponudu News aplikacije dodajući pretplatu na magazine Time, National Geographic, Vogue i Popular Science. Moći će te dijeliti te magazine putem Family Sharing i to će vas koštati 9,99$ mjesečno.
Apple Card
Iako je Apple prije pljuvao po upotrebi fizičkih kartica, jučer je predstavio svoju titanijsku i digitalnu u suradnji s Goldman Sachs i MasterCardom. Kartica je implementirana u Wallet aplikaciju te vam nudi odabir otplate i povrat 2% od novca koji ste potrošili prilikom Apple Pay-a. Apple vam neće naplaćivati godišnje korištenje, ni kašnjenje s uplatom računa ni transakcije u inozemstvu.
Apple Arcade
Apple je najavio novu platformu za pretplatnike na igrice koja uključuje više od 100 ekskluzivnih igrica koje će biti dostupne diljem Apple proizvoda; na telefonima, tabletima, desktop računalu i TV-u. Sve igrice će te moći igrati plativši samo jednokratnu naknadu. Dostupnost kreće krajem godine, a cijena će uskoro biti poznata. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a