Sjećate se Motorole Razr ? Ona je sljedeća za RETRO oživljavanje preklopnog telefona

Tvrtka Lenovo je u pripremi da osvježi najpopularniji preklopni telefon 21. stoljeća, Motorolu Razr. Samo što će novi model imati preklopni plastični OLED ekran te prilično visoku cijenu koja je dakako razumljiva za ovu tehnologiju.
Novi Razr telefone će biti proizveden ovog ljeta u suradnji s američkim Verizon-om i prodavan po cijeni od 1500 $. Novi Razr će se itekako razlikovati od modela koji je predstavljen daleke 2004. godine. Koristit će istu tehnologiju preklapanja koju koriste Samsung Galaxy Fold i Huawei Mate X, samo što će zbog preklapanja u sredini biti više praktičniji za džep. Veličina ekrana u rasklopljenog telefona će biti ista kao i kod trenutnih flagship smartphone-a, a s vanjske strane će biti još jedan manji ekran za brzu komunikaciju ili okidanje selfija.
Iako Samsung svoj Galaxy Fold brendira kao luksuzni uređaj, Motorola Razr V4 će više biti nešto poput mobitela srednje klase sudeći po ovim specifikacijama: 6,6 inčni OLED ekran rezolucije 2142 x 876, Qualcomm Snapdragon 710 procesor, 4GB RAM-a uz 128 GB memorije i baterija od 2730 mAh. Nadamo se da su ove specifikacije samo loša nagađanja te da će Lenovo vratiti Motorolu Razr u 21. stoljeće u stilu. 

Komentiraj slobodno!

komentar/a