Sharp-ov novi smartphone je pola Essential telefon i pola iPhone 8…

Sharp je krenuo sa proizvodnjom smartphone-a sa nevjerojatnim, tankorubnim ekranima, a tu se ubraja i Aquos S2.

Sharp Aquos S2 izgleda baš kao smartphone za 2017; sa svojim 5,5 inčnim 2K ekranom koji okružuje prednju kameru te donjom “bradom” na dnu ekrana jer su u Sharpu htjeli zadržati jednu originalnost. Ovaj smartphone vrlo sliči na trenutni Essential telefon koji je prvi predstavio ovakav dizajn iako ga još nismo našli na policama trgovina, samo što ima oštro odrezane rubove gornjeg dijela ekrana.

Ti oštri rubovi su zapravo stvarni uzgled ekrana čime ga Sharp čini i više otpornijim na udarce.

Kamera na pozadini iam veliku sličnost nadolazećem iPhone 8, dakle dupla kamera sa f/1.75 lećama koje su postavljene vertikalno, sa bljeskalicom odmah ispod.
Sharp Aquos S2 će doći u 2 verzije: standardnoj ediciji sa Snapdragon 630 procesorom, 4GB RAM-a i 64GB interne memorije i High edicija sa Snapdragon 660 procesorom, 6GB RAM-a i 128GB interne memorije. Oba modela će imati bateriju od 3.020 mAh, senzor otisaka prstiju ugrađen u Home tipku na donjem dijelu ekrana i iz kutije dolaze sa Android Nougat-om. Trenutna informacija govori da će se u početku prodavati samo u Kini za 373 $, no svi već danas znamo što je online shopping…

Komentiraj slobodno!

komentar/a