iPhone 8 bežično punjenje navodno neće biti dovoljno brzo ??

Kako nam se primiču dani predstavljanja novog Apple uređaja, neki detalji su već debelo sigurni, kao bežično punjenje, no njene specifikacije, način rada te hoće li bežično punjenje biti primarno ili sekundarno, nisu razotkriveni. Ipak zadnje istraživanje nije navelo Apple bežično punjenje kao brzu opciju.
iPhone 8 će koristiti Qi tehnologiju bežičnog punjenja, no ne i najbolju 15 Watt opciju koja je ujedno i Qi 1.2 standard, što znači “brzo punjenje”. Apple se pak odlučio za Standard Power profil čija je maximalna izlazna snaga 7,5 Watta (5V/1,5A). S obzirom da je Apple odlučio koristiti tu ZASTARJELU metodu, također će s time zaključati MFi čip koji omogućuje punjenje drugim non-Apple proizvodima, s toga ukoliko imate stari bežični punjač, NEĆE vam koristiti.


iPhone 8 će se razlikovati od prethodnika sa 5,8 inčnim OLED ekranom, uz bateriju sličnu iPhone7; oko 3.000 mAh te vam glavobolju neće zadavati punjenja preko noći, nego samo ukoliko želite brzo napuniti, ako Apple uvede brzo punjenje putem žice. Ali i sami znate ako kupite iPhone da će te stalno biti na punjaču, zbog iOS-a.

Komentiraj slobodno!

komentar/a