Najskuplji Samsung Galaxy Note 8 će koštati oko 9.350 kn

Ako ste se nadali da će Samsung Galaxy Note 8 biti u istom rangu kao iPhone 8, samo malo jeftiniji, varate se. Samsung Galaxy Note 8 će biti skupi mali vrag, jer će sigurno biti premium smartphone sa mnogo tech novosti koji ćemo vidjeti već sutra !!
Službene cijene i datum kada će se pojaviti na policama trgovina još nije poznat, no već ćemo od sutra znati mnogo detalja nakon službenog predstavljanja na New York eventu.


Do sada glasine govore o 3 varijante Samsung Galaxy Note 8 uz prateće cijene, 6GB sa 64 GB interne memorije po cijeni 6.910 kn , 6GB sa 128 GB interne memorije po cijeni 7.800 kn te 6GB sa 256 GB interne memorije po cijeni od 9.350 kn, što će ga učiniti najskupljim smartphone-om kojeg je tvrtka Samsung ikad proizvela. Dakle “najslabiji” Samsung Galaxy Note 8 će imati minimalno 64 GB interne memorije za pohranjivanje aplikacija i vašijh medija te će cijena uređaja rasti s obzirom koliko želite prostora u Vašem novom Note 8, dakle ista priča kao i sa iPhone modelima. iPhone 8 će također probiti tržišnu maksimalu sa otprilike istim iznosom od 9.000 kn te će se kupci imati šta premišljati.

Komentiraj slobodno!

komentar/a