iPhone 8 NOVOSTI – indukcijsko punjenje, invertirana statusna traka , nove funkcije Power tipke, itd…

Sve novosti o iPhone 8 su “otplutale” u javnost uz pomoć HomePod softwarea koji je bio hitrovito i nepažljivo lansiran prema korisnicima, što je nevjerojatan propust od strane Apple-a s obzirom da su svake godine sve detalje držali u tajnosti do predstavljanja u rujnu.
Prva od novosti uključuje punjenje uređaja, pod nazivnim kodom ” _CanChargeInductive” što upućuje na indukcijsko punjenje. Od iPhone 7s i iPhone 7S Plus se odavno očekivalo bežično punjenje, koje je potaknulo i promjenu dizajna 2017. iz aluminija u stakleno kućište.

U tekstu se nadalje navodi ” batteryglyphs-D22″ što upućuje da će iPhone 8 (D22) imati novu ikonu baterije ili će se statusna traka moći preseliti na dno ekrana ovisno koju aplikaciju koristite, kao na primjer kamera uz koju se navodi kod ” isTopBarInvertedForModerniPhone”. Power tipka će dobiti prenamjenu tipke uz očitani kod ” Accessibility-d22 ” ili kodovi ” usesModernBar” i ” Modern Lockscreen” koji iniciraju na promjenu fizičkih i vizualnih elemenata. Glasine pak navješćuju detekciju lica čak iako je mobitel horizontalno na stolu, te da će prednja i zadnje kamere imati mogućnost snimanja videa u 4K kvaliteti pri 60fps. Krajem 9 mj. Apple predstavlja svoje dugo očekivane smartphone-e : iPhone 8, iPhone 7s te iPhone 7s Plus koji nedugo zatim kreću sa naruđzbama uz isporuku prije Božića

Komentiraj slobodno!

komentar/a