Meizu Pro 7 i Pro 7 Plus su službeno predstavljeni, dupli ekrani i duple kamere !!

Meizu je donedavno bila tvrtka za koju ste čuli preko nekih medija ili osobe no niste tomu davali previše interesa. Bolje je da vam mi kažemo da je to već sada postalo prošlost iz razloga što su predstavili konkurentan duo koji ima implementiran drugi ekran, što drugim proizvođačima nije polazilo za rukom jer nisu pokazivali dovoljno funkcionalnosti kao ovaj kod Meizu Pro 7.

Drugi ekran na pozadini uređaja je AMOLED ekran na dodir koji vam prikazuje notifikacije i trenutni prikaz “selfie” zadnje kamere i omogućava kontroliranje muzike. Ugradnja duple kamere u uređaj je ovaj uređaj dignula u sami trendovski vrh ovogodišnjih smartphone-a. Obje kamere imaju 12 MPx od kojih svaka hvata sliku u crno bijelom i u boji. S prednje strane se nalazi selfie kamera od 16 MPx koja je opremljena sa “četiri-u-jedan” algoritmom koji poboljšava selfie slike u mračnijim prostorima. Sav medijski sadržaj će te moći pregledavati na Super AMOLED ekranima, 5.2-inčnom Full HD ugrađen u Pro 7, te na 5.7-inčnom Quad HD ugrađen u Pro 7 Plus.
Meizu Pro 7 Plus se razlikuje po boljem MediaTek helio X30 procesorom, te 6 GB RAM-a i 64 dol 128 GB interne memorije, dok Meizu Pro 7 ima ugrađen MediaTek helio P25 procesor uz 4 GB RAM-a te 64 GB interne memorije. Oba Meizu uređaja će pokretati baterije od 3,000 mAh i 3,500 mAh koje će se moći brzo napuniti zahvaljujući mCharge 4.0 sistemu. Meizu velikani stižu u prodaju 05.08. uz cijenu od 3.160 kn za Meizu Pro 7 te 3.900 kn za većeg brata blizanca.

Komentiraj slobodno!

komentar/a