Ekskluzivne slike prikazuju kako iPhone 8 izgleda upaljen

Dolazi nam vrhunska NOKIA 8 i koštati će 4400 kn
17. srpnja 2017.
Samsung Galaxy Note 8 – finalni dizajn koji se razlikuje od dosadašnjeg
19. srpnja 2017.

Ekskluzivne slike prikazuju kako iPhone 8 izgleda upaljen

S obzirom da nam se približava Apple event na kojem će se predstaviti velikani Apple-ovog branda, glasine su počele biti učestalije i sa puno više detalja nego do sada. S time dolazimo do nekih pitanja koja nam se motaju po glavi, a to su: Hoće li isporuka iPhone 8 ipak biti odgođena za 12. mjesec ? Hoće li se Touch ID skener otisaka prstiju na iPhone 8 nalaziti ugrađen u ekranu ? Hoće li iPhone 8 koštati više od 9900 kn ? Kako će iPhone 8 izgledati upaljen i u funkciji ?

Za odgovore na ova pitanja ćemo morati pričekati još neko vrijeme, osim na zadnje. Tvrtka Nodus, proizvođač zaštitnih maskica, je napravila par dizajnerskih fotografija novog iPhone 8 iz svakog kuta. Slike prikazuju upaljeni iPhone 8 u 3D-u pa je lako razumljiv dizajn koji je Apple osmislio za 2018. godinu. Dizajn samog iPhone 8 je nešto novo što će mnogi morati progutati na silu, ali budimo realni da je Apple gurao jedan te isti dizajn zadnje 3 godine, pa je ova promjena i više nego dobrodošla.
Apple će u 9. mjesecu predstaviti iPhone 8 uz iPhone 7s i 7s Plus koji će već u startu biti prodavani u ograničenim količinama

Komentiraj slobodno!

komentar/a