Maze Alpha – najisplativiji smartphone sa ekranom do rubova !!

Prije 3 mjeseca je tvrtka Maze, donedavno novi proizvođač smartphone-a na tržištu, samo davala informacije o svom novom uređaju na slamku. No sada su ponosno predstavili telefon na velika vrata, najisplativiji uređaj sa dvije kamere te ekranom do ruba. Uređaj nalikuje na Xiaomi Mi Mix,samo u manjem pakovanju.

Maze Alpha ima 6 inčni IPS LCD ekran rezolucije 1080 x 1920, koji prekriva skoro cijeli prednji panel, octa-core Mediatek Helio P25 procesor klokan na 2,5 GHz, uz 4 GB ili 6 GB RAM-a te unutarnju memoriju od 64 GB do 128 GB. Za dugotrajno uživanje u Vašem medijskom sadržaju će se pobrinuti baterija od 4.000 mAh koja dakako ima ugrađen MediaTekov PE+ za brzo punjenje. Na zadnjici se nalaze dual 13 MPx i 5 MPx kamere, koje im proizvodi Samsung. Jedna je zadužena za okidanje slika, dok se manja brine za dubinu i svjetlinu. Nažalost je ugrađena starija verzija kamere koja nema optičku stabilizaciju slike (OIS modul).

Maze Alpha će biti uskoro dostupan i u Europi po cijeni od 1.620 kn. Kroz još par mjeseci će Alpha biti dostupan i u drugim bojama, osim trenutne crne. Maze Alpha sudeći po svom dizajnu, kameri i hardwareu unutra neće skinuti sa trona najjače igrače, no sigurno je konkurent s obzirom na cijenu.

Komentiraj slobodno!

komentar/a