Maze Alpha – najisplativiji smartphone sa ekranom do rubova !!

Nove dojave prikazuju kako ─çe fenomenalno­čśŹ izgledati novi Samsung Galaxy Note 8
15. lipnja 2017.
OnePlus 5
19. lipnja 2017.

Maze Alpha – najisplativiji smartphone sa ekranom do rubova !!

Prije 3 mjeseca je tvrtka Maze, donedavno novi proizvo─Ĺa─Ź smartphone-a na tr┼żi┼ítu, samo davala informacije o svom novom ure─Ĺaju na slamku. No sada su ponosno predstavili telefon na velika vrata, najisplativiji ure─Ĺaj sa dvije kamere te ekranom do ruba. Ure─Ĺaj nalikuje na Xiaomi Mi Mix,samo u manjem pakovanju.

Maze Alpha ima 6 in─Źni IPS LCD ekran rezolucije 1080 x 1920, koji prekriva skoro cijeli prednji panel, octa-core Mediatek Helio P25 procesor klokan na 2,5 GHz, uz 4 GB ili 6 GB RAM-a te unutarnju memoriju od 64 GB do 128 GB. Za dugotrajno u┼żivanje u Va┼íem medijskom sadr┼żaju ─çe se pobrinuti baterija od 4.000 mAh koja dakako ima ugra─Ĺen MediaTekov PE+ za brzo punjenje. Na zadnjici se nalaze dual 13 MPx i 5 MPx kamere, koje im proizvodi Samsung. Jedna je zadu┼żena za okidanje slika, dok se manja brine za dubinu i svjetlinu. Na┼żalost je ugra─Ĺena starija verzija kamere koja nema opti─Źku stabilizaciju slike (OIS modul).

Maze Alpha ─çe biti uskoro dostupan i u Europi po cijeni od 1.620 kn. Kroz jo┼í par mjeseci ─çe Alpha biti dostupan i u drugim bojama, osim trenutne crne. Maze Alpha sude─çi po svom dizajnu, kameri i hardwareu unutra ne─çe skinuti sa trona najja─Źe igra─Źe, no sigurno je konkurent s obzirom na cijenu.

Komentiraj slobodno!

komentar/a