Prve realnije fotke nove iPhone 8-ice sa ekranom skroz do rubova

Nakon što smo progutali sve Apple novine sa WWDC eventa, došlo je vrijeme da se vratimo na rezervirano vrijeme za nove iPhone 8 dojave.

Nove fotke prikazuju kako bi iPhone 8 trebao izgledati u 9. mjesecu na velikom Apple eventu. Vidimo prednji stakleni panel koji definira OLED ekran protegnut do samih rubova, staklenu zadnjicu sa rezom za vertikalne dual kamere te sami pokrov dual kamera sa ugrađenom LED bljeskalicom i dodatnim mikrofonom između. Druga slika prikazuje panele i zadnjice nadolazećih iPhone 7S i 7S Plus koje također očekujemo uz 8-icu. Ti dijelovi su dospijeli u ruke prije tjedan dana, u periodu kada su bili isporučeni za početak proizvodnje. Sudeći po fotkama iPhoni 7S i 7S Plus također dobivaju wireless punjenje.


Najnovije vijesti ukazuju da će prednji ekran na iPhone 8 biti skroz do svakog ruba osim na gornjem dijelu gdje će biti prostor za selfie/FaceTime kameru, senzore i zvučnik. Po rezimeu dosadašnjeg iPhone 8 se odriče Touch ID Home tipke te ju smješta ispod 5,8 inčnog ekrana, vraća se na staklo-čelik sendvič dizajn kako bi omogučio wireless punjenje

Komentiraj slobodno!

komentar/a