Samsung Galaxy S8 pobjedio iPhone 7 u TESTU BRZINE !!

Od prvog predstavljanja iPhone-a , neizbježne su usporedbe bilo kojeg Android modela sa njime. Razlog tome je što iPhone nudi besprijekorno i najlakše korištenje uz konstantnu maximalnu snagu. No je li uistinu najbrži i u 2017. ?


Sa dolaskom Samsung Galaxy S8 i njegovim 10nm procesorom, iPhone 7 nije mogao pratiti uz korak sa Samsungovim testom brzine.
Test brzine je obuhvaćao brzinu uključenja aplikacija, kamere, video editora, Wi-Fi brzinu te performanse u igricama. Samsung Galaxy S8 je bio prvi u svim testovima osim video editoru i performansama u igricama, što i nije takva drama s obzirom na iPhone-ov loš odaziv hardware-a i software-a na bilo koji virtualni prijelaz tokom zadataka koji znatno muče CPU, tj. procesor.

iPhone 7 je bio jako blizu Samsung Galaxy S8, što je velika stvar s obzirom da Samsung nije poznat po svojem usklađivanju uređaja sa operativnim sustavom. Doduše, velika je vjerojatnost da će iPhone 8 dignuti tu ljestvicu. Trenutno je Samsung Galaxy S8 jedan od najbržih smartphone-a do izlaska iPhone 8 i Google Pixel 2.
Pogledajte testove pa sami odlučite koji je od 2 navedena, pobjednik.

Komentiraj slobodno!

komentar/a