Ovo je navodno Apple-ova posljednja ideja dizajna kako će izgledati iPhone 8 !!

Do posljednjeg dana predstavljanja novih iPhone-a samo možemo očekivati glasine, no kako se datum približava, glasine postaju sve točnije i točnije. Tako i sada očekujemo mnogo detalja koji će nam približiti dizajn nove iPhone 8-ice kako bi iščekivanja bila u skladu onoga što baš očekujemo od Apple proizvoda.

 

Ove glasine dolaze iz Foxconn-a, glavne kineske tvornice; gdje se i sam iPhone sklapa iz dijelova u cijelinu. Slike uključuju i 3D model promijenjenog iPhone dizajna nakon 3 godine; iz kojeg će se i odvijati i sama proizvodnja. Na slikama se može vidjeti da će Apple ipak Home Touch ID tipku pospremiti ispod ekrana, koji doduše možda i neće biti zakrivljen na rubovima ako je vjerovati ovim glasinama.

 

Dizajn kamere odstupa od prijašnjih konfiguracija koje je Apple predstavljao, no moguće je da Apple sprema promjenu. S obzirom da su ove godine LG i Samsung odlučili smanjiti rubove ekrana do maximuma, isto se očekuje od Apple-a te čekamo na još više detalja kako se 06. rujan približava.

 

Komentiraj slobodno!

komentar/a