Samsung Galaxy S8 i S8 Plus stižu tek za 2 tjedna – no pogledajte razliku između već sad !

Svake godine ista priča u vezi Samsungovih novih uređaja; stignu do javnosti i prije nego se službeno predstave. Tako smo i došli do najnovijih primjeraka predivnih Galaxy S uređaja. Na slikama možete vidjeti Galaxy S8 i S8 Plus jedan do drugog, sa upaljenim ekranima. Ako neće biti razlike u trenutnim uređajima i onih sa predstavljanja, onda je Samsung stvarno nadmašio samog sebe.

Sa svojim najnovijim Samsung Exynos i Qualcomm Snapdragon 835 procesorom te 4GB RAM-a oba uređaja će postaviti visoku granicu za sve one koje dolaze na tržište tokom 2017. Vidljivo je također kako smo i prije naglasili, da je Samsung preselio svoju Home tipku na sad već poznato mjesto na zadnjici uređaja.

€Galaxy S8 će biti predstavljen sa 5.8 inčnim Super AMOLED ekranom koji nije veći od Apple-ovog 4,7 inčnog iPhone 7, dok će Galaxy S8 Plus površinu ekrana razvući do 6,2 inča koji također odgovara dimenzijama 5,5 inčnog iPhone 7 Plus. Uz priložene fotke možete vidjeti i bateriju koja će se nalaziti u Galaxy S8 Plus.

 

Komentiraj slobodno!

komentar/a