Vivo V5 Plus – prvi smartphone sa DUAL PREDNJOM kamerom od 20MPx !

Meizu Pro 7 – smartphone sutrašnjice !
13. ožujka 2017.
Samsung Galaxy S8 i S8 Plus stižu tek za 2 tjedna – no pogledajte razliku između već sad !
15. ožujka 2017.

Vivo V5 Plus – prvi smartphone sa DUAL PREDNJOM kamerom od 20MPx !

Ako ste jedna od onih osoba koje obožavaju savršene selfie, ovo je mobitel za Vas ! Vivo V5 Plus je prvi na svijetu smartphone sa dual prednjom kamerom od 20MPx te sekundarnom od 8MPx, zajedno tvoreći vrlo detaljne i oštre selfie fotke sa dubinom, gdje dobivate mogućnost zamućivanja okoline pored Vas te “selfie soft light” koje se uključuje kada ste u tamnom okruženju.

   

Vivo V5 plus nadalje ima impresivne specifikacije poput 5,5 inčnog AMOLED ekrana koji se proteže skroz do rubova, 16MPx zadnje kamere sa ultra HD modom snimanja koja povećava megapixele na fotkama sa 16MPx na 64MPx i Profesionalnim modom snimanja koji vam omogućuje ručno podešavanje postavki snimanja. Pokreće ga 4GB RAM-a sa Qualcomm Snapdragon 625 octa-core procesorom, na usluzi vam je nadogradiva (do 128GB) interna memorija od 32GB te “fast-charging” baterija od 3300mAh .

Smartphone ima ugrađen senzor otisaka prstiju u Home tipku te Vam omogućuje dodatnu sigurnost Vaših podataka. Vivo telefoni su poznati po svojim Hi-Fi kvalitetnim značajkama te ni ovaj ne zaostaje.

 

Komentiraj slobodno!

komentar/a