Meizu Pro 7 – smartphone sutrašnjice !

Hrvatska-danas.com o nama!
13. ožujka 2017.
Vivo V5 Plus – prvi smartphone sa DUAL PREDNJOM kamerom od 20MPx !
14. ožujka 2017.

Meizu Pro 7 – smartphone sutrašnjice !

Meizu Pro 6 je bio prvi smartphone koji je iznio u javnost dizajn antena na donjem i gornjem dijelu zadnjice, sami dizajn koji je i Apple predstavio na iPhone 7. Ovog trenutka smo došli do fotki koje upućuju na dizajn novog modela Meizu Pro 7 koji se očekuje u 6. mjesecu.


Što se tiče samih specifikacija telefona, sadržaj će te gledati na 5,5 inčnom Quad HD AMOLED ekranu, te će ga pokretati 6 GB RAM-a, Mediatek X30 deca-core procesor. Fotografije će snimati 16MPx kamera, a selfije dvostruka prednja od 8MPx. Za dugi vijek “Super mCharge” baterije će se pobrinuti 5000mAh što je iznimno mnogo u usporedbi što nudi npr. Apple. Svoje datoteke i medije će te moći spremati na 64GB i 128GB interne memorije te ih sa USB-C kabelom prenositi na računalo.


S obzirom da smo naveli kako će 2017. biti prepuna telefona sa ekranima bez rubova i ovaj Meizu Pro 7 spada u taj krug. Ekran će biti zakrivljen na rubovima sa veoma malo prostora na gornjem dijelu za prednju kameru i donjem za senzor otisaka / Home tipku.

 

 

Komentiraj slobodno!

komentar/a