Samsung-ovi TOP smartphone-i još jednom našli svoj put do javnosti u novim procurenim fotkama

Nakon fotki koje smo Vam pokazali sa novim Galaxy S8, došlo je vrijeme da se i veći brat; S8 Plus pokaže u realnom vremenu. Iz prikazanog možemo vidjeti da oba modela imaju “uvijek-uključenu” Home tipku na donjem dijelu zakrivljenog OLED ekrana. Očita je i razlika u veličini između ta dva uređaj pa i sada možete odlučiti koji Vam se više sviđa čak i prije samog predstavljanja 29.03.


Sasvim je jasno da su oba uređaja od nekog zaposlenika proizvođača zaštite uređaja jer zaštitna folija prekriva specifične dijelove ekrana na kojima se nalaze 3 NOVA senzora te onaj za očitavanje zjenice i kamera. Oba modela imaju SIM utor i dodatni mikrofon na gornjem rubu, 3.5mm utor za slušalice, zvučnik i USB-C port za punjenje što će mnoge razveseliti da neće morati nanovo kupovati kabel kao što će to biti slučaj sa iPhone 8.

Postoji mogućnost da Samsung Galaxy S8 Plus ima dvostruku kameru na zadnjici, ali se to čuva za zadnji čas iz razloga što ni jedna fotografija nije pokazala i taj važan dio koji nas zanima. Koji bi ste Vi odabrali za svoj budući mobitel ??

Komentiraj slobodno!

komentar/a