ZTE AXON 10S PRO 5G JE PRVI SMARTPHONE SA UGRAĐENIM SNAPDRAGON 865 PROCESOROM

Kineski proizvođač ZTE je nedavno predstavio prvi telefon na svijetu koji ima ugrađen najnoviji Snapdragon 865 procesor – ZTE Axon 10s Pro 5G.
Ovaj smartphone će podržavati “Wi-Fi 6” te 5G mrežu u NSA / SA dual-modu, što mu omogućuje bolju prilagodbu ovisno o zemlji u kojoj se upotrebljava. Mobitel će se također isporučivati s LPDDR5 RAM-om od 8GB (do najviše 12GB), naprednijom UFS 3.0 internom memorijom te brzo punjivom baterijom od 4000 mAh.
U operativni sistem smartphone-a će biti integriran i ZTE-ov novi Z-Booster 2.0 čiji AI algoritam optimizira potrošnju rada procesora za najzahtjevnije zadatke poput igara i multitaskinga. ZTE Axon 10s Pro će uz pomoć Link-Boostera istovremeno emitirati nekoliko mrežnih signala kako bi u područjima sa slabom pokrivenošću ipak bili dostupni.

Smartphone dolazi s već predinstaliranim OS MiFavor, inače baziran na Androidu 10 koji savršeno paše uz novi dizajn ZTE-ovog uređaja.

Iako su glavni ljudi ZTE branda podijelili sitne detalje uređaja, nisu rekli cijenu ni kada će točno biti dostupan za kupnju, osim onoga što sami znamo, a to je u prvoj polovici sljedeće godine. F.R.

Komentiraj slobodno!

komentar/a